Over ons

Dansgroep Explozion bestaat sinds 1999 en is opgericht door Ria Sertyn.
Ria is al die jaren al actief en gemotiveerd bezig om dansgroep Explozion draaiende te houden. Zij werkt met hart en ziel aan nieuwe choreografieën. Ze staat steeds paraat om te luisteren naar haar dansleden en staat open voor eigen inbreng.

Gedurende de eerste 17 jaar van het bestaan van Explozion hadden zij enkel een volwassen dansgroep, maar in 2016 kreeg Explozion een nieuwe wending.
Ria startte met een jongeren groep (15-18jaar) Die nu ook al is uitgebreid tot 25jaar.
In 2017 bereide Explozion nog meer uit met een junior groep (10 - 15jaar).
En sinds september 2018 richtte Ria haar aandacht ook naar de jongere kinderen. De Explozion Kids werden opgestart, hierin dansen onze jongste dansers van 8 tot 10 jaar.

Nog steeds begeleid Ria al deze groepen, maar hierbij krijgt ze hulp van haar dochter Cinthia die de junior groep onder haar hoede heeft.
Samen maken Ria en Cinthia verschillende Choreografieën in verschillende dansstijlen. (o.a. Hip hop / clip dance / moderne dans / Freestyle)

De dansers van dansgroep Explozion vormen een hechte vriendengroep en om deze band te behouden doen ze verschillende activiteiten samen.
Zo gaan ze elk jaar op weekend of doen ze een teambuildingsdag.
Ook kan je Explozion regelmatig bewonderen tijdens optredens die ze brengen.
Door het jaar heen organiseren zij ook heel wat evenementen zoals demo-momenten, workshops, eetfestijn, chocoladeverkoop,...

Samen beleven de dansers vele leuke momenten.
Met als toppunt hun eigen show die ze om de 5 jaar organiseren.

Info trainers

Ria Sertyn:
Trainer/Voorzitter / Vertrouwenspersoon
ria.sertyn@gmail.com
0485 41 23 97

Cinthia De Beule:
(assistent)Trainer/ Secretaris / Jeugdverantwoordelijke
cinthiadebeule@gmail.com
0495 78 17 60